Клюки от света 

Обявиха кой е най-сексапилният мъж за 2020 г. СНИМКА

Актьорът и продуцент Майкъл Б. Джордан, който се прослави с филма „Черната пантера“, беше избран от сп. „Пийпъл“ за най-сексапилния мъж, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Чернокож мъж получава титлата за трета поредна година. Миналата година честта се падна на музиканта Джон Леджънд, а през 2018 г. – на британския актьор Идрис Елба, предава БТА. Майкъл Б. Джордан каза, че титлата му дава самочувствие. „Добре е да си в този клуб“ – призна той в интервюто пред сп. „Пийпъл“.
Обявиха кой е най-сексапилният мъж за 2020 г.

Актьорът, който е на 33 години, започва кариерата си като дете в телевизионни предавания „Всичките ми деца“. Той се издига непрекъснато в Холивуд и големият му пробив е през 2013 г. в драмата „Инцидентът на станция „Фрутвейл“. През 2015 г. участва в продължението на „Роки“ „Крийд: Сърце на шампион“, а три години по късно е злодеят в „Черната пантера“.

Майкъл Б. Джордан е активист за постигане на по-голяма разнородност в Холивуд. Титлата от сп. „Пийпъл“ радва много жените в семейството му, каза Майкъл Б. Джордан.

„Когато баба ми беше жива, тя колекционираше списанието и естествено майка ми го чете много и лелите ми. Определено ще намерят специално място за този брой“ – увери той.

Майкъл Б. Джордан е на корицата на броя на сп. „Пийпъл“, който излиза в продажба в петък.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 100 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook