Риалити 

Обрат в отношенията на „Ергенът“ Виктор и Александра! Драмата е голяма

Тъмни облаци са надвиснали над двойката Александра Гърдева и „Ергенът“ Виктор Стоянов. Макар тя да не беше неговият избор за финал в шоуто, след края на снимките се преоткриха и станаха новата светска двойка.

Двамата така и не обявиха публично благата вест, макар папараци на няколко пъти да ги хващаха в много интимни моменти. А сега наш репортер научи друга пикантна новина за двамата, която хвърля нов поглед на нещата и ще шокира останалите участнички, които спряха да говорят на Александра, след като тръгна с мачото.

Наш репортер забеляза, че от няколко дни Александра и Виктор не се следват вече в Инстаграм. Това е сигурен знак, че има срив в отношенията им и не са приключили гладко любовната сага.

Връзката им се пазеше в тайна, но пък бе достигнала до ушите на нейните конкурентки в шоуто „Ергенът“. Това ги озлоби допълнително и само Ева продължи да общува с нея след приключване на формата. Останалите се събират на групички и почти всяка вечер запиват в столичните кръчми, но категорично игнорират Александра и Гергана, които от самото начало им бяха трън в очите.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 829 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook