Риалити 

Обрат! Данчо от „Фермата“ наказа брутално Даяна Ханджиева

Фокусникът Данчо от риалитито „Фермата“ наказа жестоко актрисата Даяна Ханджиева, която отхвърли любовта му и започна флирт под носа му с пилота Петър.

След като известно време страда по красавицата, илюзионистът я прати в брутална битка за оцеляване, без да е сигурен дали тя ще победи и дали ще се върне обратно в шоуто.

Даяна ще излезе на Арената в събота срещу съперница, която сама посочи. Ханджиева се колебае между пчеларката Надя и емоционалната, свръхреактивна Мария.

„Който първи е избран за участие в битка, той може да си избере противник, а не да бъде избран. Слагам те първа, защото имаш по-голям шанс да продължиш напред в играта“, мотивира решението си Данчо. Даяна обаче реши, че обиденият от безразличието й фокусник не е искрен и, съзнателно или не, й прави мечешка услуга. „През тази седмица ти ме прати ратай и сега, точно преди битката, съм изморена и гладна!“, ядоса му се актрисата.

Ханджиева няма да може да подреди и битките си както желае – според правилата на шоуто, редът ще диктува нейната съперница. „Даяна, Данчо те праща на война без каска“, коментира ситуацията новата тръпка на актрисата, пилотът Петър.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 692 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook