Горещо 

Няма такава държава! До 12 г. затвор грозят отличничката, заклала стария развратник в опит да се защити!

Две години след убийството на Богдан Динев (Боньо Фаса) в Стара Загора, Окръжната прокуратура в града повдигна обвинение на 20-годишната Мария Гиздева за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие умишлено нанесена тежка увреда.

Тя е обвинена и затова, че за периода 25 – 26 юли 2016 г. е използвала шест пъти банковата карта на Динев, без съгласието на титуляра, като във всеки от случаите не е била изтеглена парична сума.

На 25 юли 2016 г. Стара Загора осъмва с новината за намерен в дома си наръган с нож 62-годишен гражданин. Впоследствие се разбира, че 18-годишна ученичка е направила признания.
Изнасилена ученичка уби нападателя си

В тях тя посочва, че загиналият мъж я е насилил и тя е действала в условията на неизбежна самоотбрана.

Междувременно в публичното пространство излизат подробности за самоличността на жертвата Богдан Динев. Става ясно, че той е лежал над 30 години в затвора за различни провинения, включително изнасилване. Динев обаче е реабилитиран по давност.

Граждани поискаха от съда момичето да излезе от ареста и действително тя бе освободена с мярка „парична гаранция“ от 500 лева. Парите бяха събрани от колеги на родителите и приятели на момичето.

След малко повече от двугодишно разследване, вече 20-годишната жена е с повдигнати обвинения. Очаква се насрочване на дата на делото.

Източник: btvnovinite.bg

Facebook коментари
(Visited 2 488 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook