Риалити 

Няма шанс да познаете Пам Велидис след „Ергенът“

Пам Велидис е една от най-различните участнички в новия сезон на „Ергенът“. Като физика тя видимо се отличава от останалите, имайки предвид, че е плюс сайз модел. Това и спечели някои подигравки, но истината е, че мненията за нея в социалните мрежи са масово позитивни. Може би защото тя не е изкуствена и не разчита на десетки корекции по себе си.

Днес обаче Пам изглежда различно отпреди. Тя признава, че е успяла да свали 10 килограма от теглото си, главно защото ходи на фитнес пет пъти в седмицата. Тя се е запалила по спорта не защото е комплексирана от тялото си, а защото иска да е „здрава и силна“, както сама казва.

В момента Пам лесно може да бъде объркана с друга жена, защото е неузнаваема.

Не всички хора знаят, че от няколко месеца насам Пам се е отдала на редовни тренировки във фитнес залата. По нейни собствени думи, тя е успяла да свали 10 килограма от теглото си, което вече определено ѝ личи. Макар и да не се притеснява от критика и хейт, тъй като е свикнала с тях, Пам е решила да се посвети на спорта и да подобри здравословното си състояние.

Днес тя спортува пет пъти седмично и се отдава напълно на тренировките. Но не защото се притеснява от коментарите на хората, а защото иска да е здрава и силна, пише hubavajena.bg.

Преди време Пам Велидис даде интервю пред сайта „Майко мила“ и заяви, че въпреки по-едрата си фигура, не се притеснява да се облича секси и предизвикателно. Макар и да е получавала хейт коментари неведнъж, тя харесва тялото си и се чувства добре в него.

„За годините си съм минала през доста версии на себе си, някои заради други хора около мен, но останах тази, която съм. Имам стрии, имам целулит, но се счупвам да ходя на зумба, йога и таебо, не за да свалям килограми, а за да сваля тежестта на различните енергии, натрупани през деня. Не гася лампата, когато правя секс. Има мъже, които го правят, мислейки си, че се притеснявам. Благодаря им, но не е така…“, споделя преди години тя.

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 1 143 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook