Риалити 

Няма край: Премеждията на Лили продължават и след „Фермата“

„Облачето“ на „Фермата“, както се шегуваха Иван и Андрей с Лили, сбъдна мечтата си, но пак не ѝ се разминаха премеждия по пътя.

Лилия Семкова влезе в студио, за да запише една от най-личните си до момента песни.
Талантливата бесарабска българка успя да го направи едва от третия опит. Участничката в осмия сезон на „Фермата“ отново залага на авторска песен на фолклорна основа, по текст на най-близката си колежка. Към момента Лилия не издава повече подробности, но разказа за два неуспешни опита да влезе в студио.

„Когато прочетох текста сълзите сами се стекоха от очите ми, защото не очаквах толкова красиви и емоционални думи. Опитах се да я изпея, но нещо сякаш ме хващаше за гърлото и не позволяваше да запиша демо, за да направим аранжимента. Уговарях на два пъти студио, но когато стигах там преценявах, че ежедневните проблеми и настроение ми пречат да вложа цялата си душа. Успокоих се и си казах, че негативните емоции не трябва да контролират нито моя, нито живота на другите хора. Така третият опит се оказа успешен.“, сподели Лилия Семкова.

„Славеят на Фермата“, както я наричат почитателите на риалити формата, вече е в трескава подготовка за заснемане на новата си песен и планира премиерата да е след коледните и новогодишни празници. Преди това, обаче, е подготвила интересна колаборация, която предстои да излезе в края на седмицата.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 98 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook