Клюки от България 

Няма да повярвате с какво се похвали жената на Зуека

Васил Василев-Зуека определено знае как да прави подаръци, а най-доволна от този факт е жена му Анна Вичева, която е получила от актьора чисто нов „Мини Купър“ за Коледа, с който вече обикаля софийските улици.

Майката на 6-годишния му син Стефан видяла компактния автомобил паркиран пред входа на блока, в който живеят. Зуека мушнал ключовете от купъра в дамската й чанта и щом излязла пред блока й телефонирал. Досущ като в някой романтичен филм актьорът я попитал вижда ли колата пред входа. След като получил утвърдителен отговор, Зуека й казал, че това е коледния му подарък.

Любопитна подробност е, че с подобен подарък из столицата бръмчи и последната изгора на неговия колега и приятел – Митко Рачков, който именно препоръчал на Зуека да сюрпризира Анна с нов автомобил, с който ще може да паркира, където си поиска, пише „Уикенд“.

Освен със скъпи придобивки, водещият на „Маскираният певец“ глези половинката си, като й е подсигурил и домашни прислужници. Двете жени се грижели за домакинството на семейство Василеви. Едната посещавала дома им три пъти седмично, за да отменя жена му в чистенето. Другата пък ходела всеки ден, за да напазарува и да сготви обяд и вечеря на артистичното семейство.

Комикът наел прислугата не заради капризите на Анна, а защото искал майката на сина им да се грижи само за хлапето и да не се тормози с битовизми.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 19 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook