Клюки от България 

Няма да повярвате от какво се отказа Папи Ханс!

Певецът и писател Папи Ханс, както е артистичният псевдоним на Константин Трендафилов, няма време нито за любов, нико за интимни връзки – пише в. „Уикенд“. Той призна, че се е посветил на кариерата си, която в момента е в своя апогей. Изпълнителят на хита „Кекс“ е оставил поезията на заден план и се е съсредоточил върху музиката, която му донесе по-широка популарност – отбелязва изданието.

Папи Ханс изкара кратка авантюра с чаровна португалка след раздялата си с тийнзвездата Дара, но оттогава личният му живот е в застой. Зложелатели подхвърлят, че Константин всъщност плува на „левия бряг“, ала той гледа с усмивка на клюките.

„Не съм гей. Харесвам жени, но все още не съм срещнал тази, с която да си паснем. Имам много високи изисквания, а и сега нямам време за гаджета, посветил съм се на кариерата си“ – обясни Трендафилов в личния си профил в Инстаграм.

Той неведнъж е разказвал, че трудно прежалил красивата португалка Рита, която пленила сърцето му миналото лято. Хубавата чужденка била в България на почивка и за кратко, но успяла да му влезе под кожата. Папи Ханс срещнал красавицата на морето, но авантюрата им продължила едва 2 месеца. В момента изпълнителят е сам и не мисли за сериозна връзка.

Източник: kliuki.bg

Facebook коментари
(Visited 37 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook