Клюки от света 

Няма да повярвате как изглежда Брук от Дързост и красота днес СНИМКИ

Брук Лоугън участва в „Дързост и красота“ от премиерата на сапунката през 1987 г. Героинята е изиграна от Катрин Кели Ланг, въпреки че тя е заменена за кратко от Сандра Фъргюсън по време на отпуск по майчинство. Но през десетилетията едно нещо е било константа – независимо какво се случва с Брук, тя ще излезе от другата страна по-силна от преди!

В реалния живот Катрин Ланг далеч не е толкова дръзка като героинята си, а е отдадена изцяло на голямото си семейство. Актрисата е горда майка на три деца от двата си брака. Нейните синове, Джереми Скот Снайдер (роден през 1990 г.) и Джулиан Ланг Снайдер (роден през 1992 г.) споделят, че имат много силна връзка с майка си. Друг неразделен член на семейството на Катрин е нейната дъщеря Зоуи Катрина Д’Андреа, която я направи горда баба през 2018 година.

https://www.instagram.com/p/C4nvCFqLH7s/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Активното присъствие на Катрин в социални медийни платформи като Twitter позволява на феновете да зърнат нейните ценни моменти. В скорошни публикации тя сподели приключенията си с дъщеря си Зоуи и внуците си, Зума и Рейн, предоставяйки стоплящ сърцето поглед в сплотената и любяща динамика на тяхното семейство.

https://www.instagram.com/p/CkCjUxrsNno/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Освен блестящата си актьорска кариера и сплотеното си семейство, Катрин Кели Ланг е горда собственичка на заведение, разположено в Бевърли Хилс, пише Actualno.com.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 62 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook