Клюки от България 

Няма да го познаете! Ето какво направи Милко Калайджиев с външия си вид!

Новият сезон на „Като две капки вода“ чука на вратата. Зрителите вече са нетърпеливи да видят първите образи на тазгодишните участници, а именно Мария Илиева, Деси Добрева, Петя Буюклиева, Тита, Дичо, Папи Ханс, Стефан Илчев и Милко Калайджиев. Стартът е на 25 февруари, а звездите вече усилено репетират за своя първи лайф.

За първи път продуцентите залагат изцяло на професионални певци, което е гаранция поне за брилянтни вокални превъплъщения. Дали обаче ще го докарат и на актьорска игра – предстои да разберем. Безспорно обаче името на Милко Калайджиев е най-коментирано сред участниците. А причината се оказа неговият емблематичен мустак, който ще му се наложи да махне.

Известният изпълнител не се е виждал без мустак близо 30 години. Той се превърна в негова запазена марка. Дълго се колебаел дали се навие да участва в „Капките“, като единствената му спирачка е било условието да се сбогува с мустака. Няма как да се изявява в шоуто и да влиза в различни роли с този вид. От продукцията ще ни покажат видео по време на първия епизод, в което Милко маха мустака си и го обвзема голяма носталгия.

Писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, също ще жертва част от имиджа си в името на шоуто. Той ще се сбогува със своята брада. На него обаче няма да му е за първи път, тъй като по време на една от мисиите във „ВИП Брадър“ трябваше да вземе машинката и да обере окосмението по лицето си.

Всички участници в новия сезон са вече имитирани в предишните. Актьорът Иван Юруков влезе в образа на Милко и неговата „Шушана“, а Миро направи истински фурор с „Къде си, батко“. Тита пък се смука от смях, когато видя Софи Маринова да пее нейната „Антилопа“.

Константин доста успешно изигра „Кекс“-а на Папи Ханс, а Орлин Павлов и Ваня Джаферович се опитаха да видят какво й е на Мария Илиева. София Бобчева и Гери-Никол пък се видяха като Деси Добрева, Павел Владимиров пък беше Дичо. Единствено Стефан Илчев до момента не е имал честта да бъде имитиран на тази сцена. Нищо чудно тази година и това да се случи.

Източчник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 472 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook