Клюки от България 

НСО пази Деси Банова! Плевнелиев вози бременната си приятелка на работа

Гардове бдят над сигурността на бившата синоптичка Деси Банова, узна HotArena.

Любимата на президента Росен Плевнелиев е зорко охранявана от дебеловрати охранители от Националната служба по охрана. По закон президентът ползва охрана дори и след напускането си на „Дондуков” 2, писа „Уикенд“.

Колеги на бременната в петия месец Деси разкриха пред „Уикенд”, че и тя самата намазва от привилегиите му. Всеки път, когато бъдещата г-жа Плевнелиева отскачала до Нова телевизия заради рубриката си „Истории на успеха”, пред сградата паркирал джип с охрана, която придружавала Банова до работа. Деси и Росен се возели на задната седалка в бронираната лимузина. Понякога виждали и самия президент да шофира мощния всъдеход на 39-годишната блондинка. На излизане от телевизията едрогабаритните охранители се движели плътно зад бившия държавен глава. Самият Плевнелиев пък кавалерствал на Деси, като й отварял задната врата.

На 8 юни Нова телевизия излъчи последното предаване на „Истории на успеха” и Деси излиза в лятна ваканция, която съвпаднала с предстоящия отпуск по майчинство. „Не искам да се преуморявам”, казва бъдещата майка.

Макар че ще става татко за четвърти път, Плевнелиев толкова се вълнувал от появата на бебето, все едно за първи път щял да има дете. Бившата синоптичка очаква появата на сина им в средата на септември, но Плевнелиев отсега е в трескава подготовка за раждането му. Дори е проявил желание да присъства на самото раждане, да заснеме появата му и сам да среже пъпната връв на новородения си син. Заради напредналата й бременност се отказала от пищна сватба.

С 54-годишния младоженец Плевнелиев, който вече два пъти е казвал „да” на други жени, щели да сложат подпис в гражданското преди бебето да се роди. После планирали да се венчаят и пред Бог в някоя църква. Големите тържества с много гости Деси и бъдещият й съпруг планирали за близкото бъдеще.

„Ще добавя фамилията Плевнелиева с тиренце към моята. Аз съм последната от фамилия Банови. Жив е и дядо ми, който е на 91 години. Мисля, че е хубаво да приема и неговата, така че ще приема и двете”, споделя Банова.

Facebook коментари
(Visited 468 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook