Клюки от България 

Ново 20: Гала напуска Стефан след „ВИП Брадър“! Разкрила изневяра!

Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела дали да не го изпъди от общия им дом веднага след финала на „ВИП Брадър“, узна HotArena.

До крайното решение стигнала, след като докопала мобилния телефон на половинката си и се натъкнала на негови любовни кореспонденции с други жени.

При влизането си в риалити шоуто Стефан бил задължен да остави апарата навън, като той, естествено, го поверил на жена си, която го отнесла у дома.

Гала нямала намерение да бърника в телефона на любимия си, но женското й любопитство надделяло и тя се изкушила да провери съобщенията в профилите му в социалните мрежи, писа „Ретро“.

Тв звездата с изненада открила, че Стефан от месеци флиртувал, уж невинно, със свои интернет ухажорки. Водещата изпаднала в шок и неистов плач и започнала да звъни на най-близките си приятели, за да им иска съвет как да постъпи.

Всички били на различно мнение, но в крайна сметка тя като се поосвестила, решила да изчака до финала на „ВИП Брадър“ и чак тогава да му търси сметка.

Подобна случка имало и преди, но Стеефан знаел как да манипулира Гала и затова тя му простила. Тяхното запознанство също е възникнало по този начин – докато бизнесменът бил още женен двамата започнали SMS кореспонденция.

След като започнали да хлътват през чата двамата се срещнали, няколко дни след което решили да напуснат тогавашните си половинки и да заживеят заедно.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 338 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook