Горещо 

Нови разкрития: Кирил Терзиев към Гущерова: Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го заколя

Нови разкрития изплуваха за скандала с пребитата Светлана Гущерова, за който ви информирахме още вчера. Плеймейтката описа подробно случилото се във фейсбука си – и как е била ударена от бившия олимпийски медалист Кирил Терзиев, който счупил предните й зъби през прозореца на колата й.

Терзиев беше обявен за издирване снощи по сигнал, че е бил плейметката Светлана Гущерова.

По думите на Светлана Терзиев й отправял заплахи в продължение на една година. „Една година получавахме заплахи по телефона… Той няма какво да прави пред нашата кооперация и гараж. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец го попитах какво прави тук? Бях много уплашена и изненадана – на задната седалка бяха трите ми деца. И той ми каза: „Следя те. Да видя дали си тук?“, разказа Гущерова. И допълни:

„Той ми каза: „Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя!“. И това се случва пред трите ми деца, които са стресирани след тази случка.“

Междувременно от СДВР разкриха, че камера е заснела как Терзиев скубе за косата Светлана, а тя си удря зъбите в стъклото на колата.

„Мен ме издирват като престъпник, а те се разхождат с джипа по „Черни връх“ все едно цялата държава трябва да работи за тях“, заяви пък Терзиев пред „Телеграф“.

Светлана Гущерова е разпитана в 4 РПУ и е дала показанията срещу бореца.

„Истината е, че това семейство ми дължат доста пари и използват полицията като охранителна фирма. Мен ме издирват като престъпник, а те се разхождат с джипа по „Черни връх“ все едно цялата държава трябва да работи за тях. Цял ден говоря с разследващия полицай. Обади ми се и ми каза, че сутринта са ме търсили на адреса, не съм бил там и че ще ме пуснат за издирване. Не знам какво са видели на камерите. Ако отида ще ме задържат за 24 часа, но нека да видят дали заслужавам наказание“, заяви още пред изданието Кирил Терзиев.

Гущерова подчерта, че камери в района са заснели удара, при който Кирил Терзиев ѝ е избил зъбите. Олимпийският шампион от своя страна в свои медийни изяви подчертава, че плеймейтката е питала да го наплюе и така си е ударила зъбите.

„Освен избитите зъби, имам и откъснат кичур коса. Той трябваше най-малкото да бъде задържан за 24 часа. Предполагам, че полицията е направила необходимото, за да се сдобие със записите от района, на които се вижда как той ме удря. Терзиев ми се обади по телефона, и ми каза: „Познавам шефа на 4-о РУ и всичко, което пишеш ще бъде скъсано“. Извадила съм си медицинско“, заяви още Гущерова.

Плеймейтката беше категорична, че разполага с видео и снимки, които ще направи публично достояние, ако полицията не направи нищо.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 20 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook