Клюки от България 

Новата Мис България имала криви зъби! Теодора била пухкаво хлапе с цайси

Стари снимки на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която бе коронясана на бляскава церемония през изминалата седмица, лъснаха в мрежата, видя HotArena.

Красавицата, която наследи титлата от оплюваната си предшественичка Тамара Георгиева, се оказа, че невинаги е била толкова хубава и достойна за миска.

17-годишната бургазлийка била с криви зъби и захапка, което налагало носенето на шини, за да докара холивудската си усмивка, с която пребори конкуренцията на престижния конкурс тази година, писа „България Днес“.

Освен брекети Теди, която все още е ученичка, носела и очила с диоптър, а фотоси от миналото й доказват, че момичето прилича по-скоро на отличничката на класа отколкото на кралица на красотата, коментират свидетели на трансформацията й от грозно пате в красив лебед.

Кадър на Мудева от детските й години показва, че тя е била пухкаво хлапе, което обожава животните. Освен с мода младото момиче се занимава със спортни и балетни танци и споделя, че това е нейният начин да поддържа стройната си фигура.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 197 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook