Клюки от България 

Нова война в поп музиката! Мария Илиева вбеси двете Дари

Коя има повече успехи и хитове през изминалата година – двете Дари или Мария Илиева, за да бъде Изпълнителка на годината? Това е новата драма в музикалните среди у нас.

Наградите на БГ радио заформиха нова музикална вражда. Повод затова е отличието „Певица на годината“, което беше подарено на Мария Илиева, според музикалните фенове у нас. В надпреварата участваха и адашките Дара и Дара Екимова, които според публиката са най-заслужилите за този приз да 2021-а, тъй като имат повече от едно хитово парче, за разлика от Мара, която беше и в майчинство, а песента, която пусна по това време дори не можем да се сетим как се казва. По този повод по-младите й колежки Дара и адашката й Екимова не можели да си намерят място от това, че са прецакани в полза на ветеранката.

В категорията „БГ Изпълнителка“ бяха номиниарни още Михаела Филева и Поли Генова, която също имаше по-активна кариера през изминалата година. Но въпреки това от БГ Радио решили да дадат наградата на любимката си Илиева, възмущават се в бранша. „Всяка година едни и същи номера, едни и същи любимци се тикат напред. Аман от Мария Илиева, Любо и Миро!“, цъкат недоволно в средите. Церемонията на радиото буквално върви по калъп всяка година и е лишена от каквото и да е разнообразие, а толерирането на определени имена от музикалната сцена е очевидно.

От своя страна Мария не пропусна да си бетонира и бъдещите награди от продуцентите на събитието. „БГ Радио вие давате смисъл, уют и дом на мечтите, смелостта и таланта ни. Скъпа публика, на вас дължа най-щастливите си моменти, свързани с музика! Благодаря ви, че избрахте отново мен! Това е огромно признание, чест и вдъхновение! Обичам ви! Най-хубавото тепърва предстои! Ще се видим на концертите от националното ми турне!“, написа в социалната мрежа Илиева.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 28 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook