Клюки от България 

Нова страшна опасност надвисна над Нана след като пребори рака

Нана Глаудиш е достигнала критично ниски килограми след втората си борба с рака. Тв водещата се топи все повече от ден на ден и кантарът ѝ вече показвал под 45 килограма. За нейната височина те били твърде малко и специалистите определят такова тегло като преданорексично.

ihs snippet=“ad“]

Телевизионната звезда свалила близо 15 кг от началото на лечението си, а драстичното отслабване не се дължало само на шестте химиотерапии, на които се подложила, но и на диета, която самата тя решила да спазва и съчетавала с интензивни и изтощителни тренировки на тенис корта.

Когато за пръв път ѝ открили рак на гърдата, Нана не била ориентирана как да подпомогне действието на лекарствата с хранителен режим. Тогава хапвала каквото ѝ падне и качила килограми. При завръщането на болестта обаче решила, че не иска да изглежда зле, без самочувствие и да губи женствеността си, затова се подложила на специално хранене, което в допълнение с химията я направило ходещ скелет.

Драстичната ѝ промяна не останала незабелязана и от зрителите на предаването „Съдебен спор“, което тя води. Най-ревностните почитатели на шоуто пишат тревожни писма и коментари за вида на любимата си водеща, изразявайки съмнения, че е пред анорексия.
Като се има предвид, че тв камерите създават зрителна измама и винаги добавят килограми, на живо Гладуиш изглеждала дори още по-фрапиращо.

Сред всички родни звезди, сблъскали се и успели да преборят онкодиагнозата, трансформацията на Нана е най-очевидна. В битката си с рака на гърдата килограми стопи и Мая Манолова, но бързо, след като влезе в ремисия, си възвърна старото тегло. Заради операцията и стреса омбудсманът сподели, че загубила около 6 килограма само за седмица, но след като разбрала, че резултатите от изследванията са обнадеждаващи, се успокоила и апетитът ѝ се възстановил.

До 45 килограма стигна и вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела, която бе диагностицирана с най-страшната болест преди повече от 2 години. Тя все виждала на кантара плашещо ниски стойности, но в последните няколко месеца започнала да възвръща здравословното тегло, което поддържала от девойка.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 468 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook