Клюки от света 

Нова драма в двореца! Развеждат ли се принц Чарлз и Камила?

Докато чакаме да разберем дали кралица Елизабет Втора ще абдикира от престола преди смъртта си и ще отстъпи короната на сина си Чарлз, името на принца бе забъркано в друга интересна история.

Няма нужда да връщаме лентата назад към брака му с Даяна и всичко, което последва от него. Но преди дни на корицата на австралийското списание New Idea се появи заглавие, информиращо за предстоящ развод между Чарлз и Камила.

Бъдещият английски крал бил получил това, което иска, а сега вече е подал документи за официална раздяла с жената, заради която се разведе преди години с принцеса Даяна. Дори се е обърнал за правна помощ към същия адвокат, който през 1996 г. го разведе с покойната му бивша жена.

Тези слухове „от източници в двореца“ много добре паснаха на липсата на Камила Паркър по време на коледните изяви на кралското семейство в Сандрингам в края на декември, защото така и не разбрахме дали наистина не бе до съпруга си заради настинка, както обясниха от двореца, пише Express.

А от австралийското списание логично отбелязват, че докато целият свят се интересува от Меган и Кейт, в двореца могат незабелязано да се случат много по-големи драми, отколкото тези между херцогините.

Новината за развода пък умишлено не се оповестява по изричното нареждане на кралицата.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 184 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook