Горещо 

НОВ СТРАШЕН СКАНДАЛ ГЪРМИ В МОН: Раздават на ученици брошури с гейове (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Брошура за сексуална образованост е на път да разрази нов скандал в Министерството на образованието и науката. Причината е, че на книжката, която е достигнала до ученици в Ямбол, са показани голи мъже, които се прегръщат.

Брошурата е одобрена от МОН и от Регионалната здравна инспекция в Ямбол и е изпратена в езиковата гимназия „Васил Карагьозов“ в града. Скоро след това директорът е получил обаждане книжките да не се разпространяват сред учениците.

„Получихме брошурите в началото на декември. Не сме ги разпространявали. От РЗИ дойдоха и изнесоха една лекция на децата за сексуалната образованост. След това получихме официално писмо брошурите да не се разпространяват“, коментира директорът на гимназията. Той изрази учудване как брошурите са преминали през МОН и РЗИ-Ямбол.

Учениците в гимназията обаче са категорични, че скандалните брошури са били оставени на маса в коридора в училището и всеки е имал достъп до тях.

Служител на Регионалната здравна инспекция в Ямбол призна, че е разпространил въпросните книжки, но заяви пред Би Ти Ви, че не вижда нищо нередно в тях.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 117 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook