Клюки от България 

Нов обрат! Рачков и Мария се събраха, но си поставиха тежко условие

Водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков отново се събраха, но връзката им е отворена във всички посоки. Според запознати двамата са подновили отношенията си преди няколко седмици, но това е повече в името на децата, които са много добри приятели, пише „Телеграф“.

Иначе всеки от тв знаменитостите има своите забележки. Мария Игнатова преди време бе изловена от папараци да се натиска с артиста Кристиян Милатинов, с когото играе в сериала „Полицаите от края на града“.

Самият Кристиян категорично отрече да е имал връзка с нея. Близки до Мария и Рачков споделят, че двамата след раздялата са били в обтегнати отношения, но напоследък силно ги затоплили.

Тя била забелязана все по-често в къщата на Рачков в затворения комплекс край „Панчарево“. Точно, когато той се пресели в дома, двамата се разделиха и дори го обявиха официално. Сега отново са заедно понякога, като явно чакат шанс да разберат дали ще се събират или разделят.

Случва се понякога да прекарват уикендите с децата. Синът на Игнатова – Виктор, детето на Рачков – Митко-младши, се разбират отлично, издават близки до тв двойката. Част от грижите за Виктор били поети от баща му Петко Димитров, който обръщал еднакво внимание както на него, така и на двамата си синове от Яна.

Игнатова и Рачков също полагали доста усилия във възпитаването на момчетата. Понякога през ваканцията майката на водещия поемала грижите и за двете деца.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 292 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook