Клюки от България 

Нора Недкова отхапа главата на Мегз! Вижте как грозно я обиди

Мис Плеймейт Нора Недкова захапа Мегз заради облечените й снимки в последния брой на „Плейбой“, пише ХотАрена. Секси изкусителката пусна стори в инстаграм профила си, в което коментира, че не е наясно откога еротично списание като „Плейбой“ е станало модно. “Нищо лично и аз се харесвам с дрехи, но си има други списания за тази цел” добави още блондинката.

С това тя съвсем ясно се обяви против решението на редакторите да пуснат за пръв път съвсем облечени снимки в списанието. Нора много се дразнела на това, че Мегз е получила привилегията да е облечена в списанието и коментирала пред приятелки, че Каканашева и да иска не може да се съблече, защото няма какво да покаже.

“Нищо секси не виждам в нея, какво толкова ми я коментират” Мегз все още не е дала отговор по темата и сякаш се прави, че не вижда директните атаки на Нора към нея. В края на седмицата, обаче, двете красавици ще трябва да се срещнат очи в очи на първото „Плейбой“ парти, тъй като Мегз е официален дизайнер на събитието.

Всички знаем, че Мегз никога не остава длъжна и очакваме с нетърпение да видим дали Нора ще е толкова смела и устата в директна среща с Каканашева.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 201 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook