Клюки от България 

Николета на фризьор ден след карантината! Ники М. я изненада с торта за ЧРД, Божинов ѝ изпя песен (Снимки)

Само ден след като изтече карантината й Николета Лозанова се отдаде а разкрасителни процедури, видяха папараците на „България Днес“.

Без да се притеснява от строгите мерки срещу коронавируса, най-популярната българска плеймейтка посети салон за красота, където имаше час. Николета се метна на черен джип Mercedes с шофьор, облечена в анцуг с червени маратонки. Тя бе две седмици карантина, след като любимият й – вратарят на „Левски“ Николай Михайлов се зарази с Ковид- 19. Самият Ники Михайлов също веднага се втурна навън, след като му изтече карантината.

Малко след като Николета отиде да се подстригва, вратарят се показа с нов автомобил – също черен джип, но от марката Range Rover. Ники отиде до Национална футболна база в Бояна, където държи заведение. С Николета прекарват част от времето си там и често могат да бъдат забелязани в базата. Над заведението Ники има свой собствен апартамент.

Посещението на Николета при фризьора не беше случайно. Само няколко дни след като си направи прическата в понеделник плеймейтката празнува рожден ден. Николета бе изненадана от Ники М. за празника с огромна триетажна торта с мотиви от любимото й анимационно филмче Том и Джери и шоколадови мишлета по нея. Имаше и надпис „Честит рожден ден, Мише“ както инициалите на плеймейтката NL. Михайлов не пропусна да напише своето пожелание към любимата си и в социалните мрежи.

Заради затворените заведения Николета за първи път прекара рождения си ден в домашна обстановка в луксозния си апартамент. С нея на празника бяха само Ники М. И Никол – дъщеричката на Николета от брака й с Валери Божинов. Първият официален съпруг не присъства на семейната вечеря, но поздрави с песен майката на второто си дете.

Николета Лозанова изпадна в откровение навръх личния си празник. Тя призна че е имала моменти в които е била доста слаба.

„Happy Birthday 33 to me….Една толкова очаквана и любима за мен фраза днес има нов смисъл и значение. Днес повече отвсякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци…Правих се на силна, когато бях най-слаба…Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си, заобикалях се с имитации. И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм. Благодаря на себе си, че открих смисъла на живота си. Благодаря на всички, които днес ме трогнаха и разплакаха, със своите красиви и истински пожелания.“

Източник: hotnews.bg

 

Facebook коментари
(Visited 22 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook