Риалити 

Николаос Цитиридис: Мога да превзема целия свят!

Първото шоу на Николаос Цитиридис е вече факт, а над 1 милион зрители са го гледали в ефира на bTV в понеделник вечерта.

След края на изданието новият водещ е повече от уверен в летящия си старт и призна неподозирани неща в сутрешния блок на медията.

„След първото шоу вече знам, че мога да превзема целия свят с екипа зад мен“, заяви Цитиридис в ефира на „Тази сутрин“ и сподели, че се чувства облекчен.

„За мен най-тежките моменти бяха, когато имаше мистерия около водещия. Аз тогава знаех, че съм аз и не можех да го казвам, не можех да го коментирам и това ми тежеше много.

Когато беше онова представяне пред медии и когато видях пълното студио с публика – тогава вече се почувствах страхотно. След първото шоу вече знам, че мога да превзема целия свят с екипа зад мен“.

„Този образ, който зрителите виждат по телевизията и ще виждат всяка вечер – това съм си аз. Няма преструвки, няма игри. Истината е в автентичността. За да правиш нещо, което хората харесват, трябва да бъдеш автентичен“, споделя водещият.

Николаос е само на 25, но вече има опит не само като комик, но и като журналист. Казва, че обича комедията, защото чрез нея човек може да каже истината по смешен начин.

Най-забавният начин, по който е виждал изписано името си, е в комедиен клуб в Лондон. Водещият на вечерта, който се затруднявал с фамилията „Цитиридис“, си записал на лист необичайна транскрипция – сглобка от английските думи city, read и is.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook