Клюки от България 

Ники Илиев не прилича на себе си! Нещо страшно се случва с красавецът!

Ники Илиев има изключително сериозен проблем, видя HotArena. Витилигото, от което секссимволът страда от доста време, се е разпространило от ръцете към лицето му. Има реален риск петната да обезобразят бившия манекен.

Следите от кожното заболяване на актьора вече не са само там, където рядко правят впечатление, става ясно от последните му публични изяви. След като ръцете му станаха на петна преди години, кожата на лицето му също е започнала да губи своя пигмент и това се вижда дори през наболата брада, която Ники Илиев напоследък поддържа.

Прави впечатление, че бившият манекен от месеци не е бил гладко избръснат. За съжаление, това не е резултат от небрежност, нито от обикновено придържане към непреминаващата мода на наболите бради, които се харесват от почти всички дами. Ники Илиев най-вероятно разчита, че лицевото му окосмение ще скрие поне частично неприятните петна, които са обхванали брадичката му. За беда обаче, брадата също расте безцветна там, където кожата се е обезцветила, така че проблемът няма как да остане незабелязан.

Това може да създаде истинска драма за актьора, който още от раждането си минава за красавец. Той продължава да действа като магнит на жените и да привлича огромна фенска маса, но големият въпрос е „Докога?”.

Рядко се намират хора, които харесват лица на петна. Ники все още има достатъчно фенки, които казват, че „биха го взели” и в този вид, но не е ясно колко дълго ще продължат тези настроения и дали, ако един ден погрознее, това няма да сложи край на кариерата му. За никого не е тайна, че филмите на секссимвола не са кой знае какво, независимо от наградите, които получават по различни фестивали. Ако режисьорът изгуби своя сексапил, може и да не се намерят много хора, които да отидат да ги гледат.

Още в края на декември „Уикенд” писа за витилигото на Ники Илиев. Тогава той призна, че има петна по ръцете от цели 5 години, като обясни, че това не е „тежко заболяване”. То наистина няма как да застраши човешкия живот, но създава неприятности, ако е по лицето. Най-малкото, може да създаде комплекс за малоценност. Само 7 месеца след като актьорът разкри подробностите за „избеляването” си, петната вече са именно там – на лицето му.

Засега не е ясно как приема това неговата майка Мирослава Кадурина, която е професор по дерматология. Преди години тя направи фурор в България с опити да лекува с лазер именно витилиго. По ирония на съдбата в момента синът ѝ страда от същото, но поне засега знанията на проф. Кадурина по темата не са му се отразили кой знае колко.

Известно е, че витилигото се появява при силен стрес. През месеците, в които са се появили новите петна, Ники е работил над последния си филм „Завръщане”. Лентата е била готова само за година, което се счита за изключително кратък срок при подобни продукции. Изглежда, работата е предизвикала огромно психическо натоварване, за да се стигне до подобен резултат върху лицето на режисьора. Скоро филмът ще е по кината и ще стане ясно дали жертвата си е заслужавала.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 52 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook