Риалити 

Нещо ужасно сполетя Ивана от „Игри на волята“ и тя изхвърча от формата

От шоуто „Игри на волята“ си тръгна едни от най-интересните участници и любимци на зрителите. Инфлуенсърката Ивана се сбогува с племето си и се прибра вкъщи, но не след дуел, както отпадат останалите участници. Тя напусна шоуто по съвсем друга причина.

Красивата Ивана, която в продължение на два месеца ни разсмиваше от екрана със своите непринудени реакции и откровеност, се раздели с мечтата за голямата награда. Тя не успява да продължи напред в състезанието, а причината е повече от смайваща.

От една седмица виждаме, че Ивана е болна и не може да говори. Пресипналото й гърло буди съжаление дори сред враговете й. А в последната териториална битка не може да се раздаде и нейното племе загуби, като главно тя има вина за случилото се.

„Една от най- трудните за мен битки в този момент !! Толкова се чувствах изтощена от болестта , че не можех да направя нищо повече от това което видяхте … на тази битка аз се мъчех , мускулите ме боляха заради температура , не можех да дишам добре заради кашлицата , аз буквално не можех да се затичам и 20 метра …и да аз съм виновна аз забавих отбора“, сподели тя.

След обстоен преглед и съмнения за К-19, Ивана се върна при племето, за да им съобщи, че се налага да бъде хоспитализирана и няма как да продължи напред в играта. Все пак ги успокои, че не е заразена с коронавирус, но пък е развила друго сериозно заболяване. Нейното напускане от играта разчувства дори тези, с които не се разбираше.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 75 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook