Клюки от света 

Нещо ужасно сполетя бащата на Меган Маркъл

Бащата на Меган Маркъл Томас е получил масивен инсулт, при който е изгубил говора си, съобщи „Дейли мейл“, цитиран от „24 часа“.

В момента е настанен в спешното отделение на болница в САЩ.

Дали по ирония на съдбата, но ударът този път идва точно 7 дни, преди Томас за първи път да се присъедини към кралското семейство в Лондон по време на тържествата за платинения юбилей на кралица Елизабет Втора. Преди години той пропусна сватбата на дъщеря си, след като претърпя сърдечен удар.

„Баща ми се възстановява в болница. Молим за уединение за семейството, за негово здраве и благополучие.

Последвайте ниПолезна ИнформацияПреди юбилея на Елизабет Втора: Нещо ужасно сполетя бащата на Меган МаркълНовиниИнформация

Просто има нужда от спокойствие и почивка. Молим се за него. Пародия е колко много се измъчва и колко много трябваше да преживее заради пренебрежението от сестра ми през последните няколко години. Това е непростимо“, заявява по-голямата дъщеря на Томас и сестра на Меган – Саманта.

През последните седмици фамилията е била загрижена за здравето му. Инсултът е настъпил в следствие на проблеми с кръвното налягане.

Въпреки здравословните си проблеми бащата на Меган Маркъл е бил решен да посети Обединеното кралство за първи път, за да изрази почитта си към кралицата.

Той възнамерявал да посети и замъка Уиндзор – мястото, където трябваше да отведе дъщеря си до олтара по време сватбата й, но сърдечен удар му попречи тогава.

Томас се надявал, че присъствието му в Лондон най-накрая ще доведе до сдобряването му с Меган. Това щеше да е и първата му среща с неговия зет принц Хари.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 59 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook