Клюки от България 

Нещо прекрасно се случва с внука на Васил Михайлов

Васил Михайлов,който все още не може да прежали сина си Александър, след като почина без време миналата година най-сетне има на какво да се зарадва.

Внукът, който е кръстен на него се сгоди с любимата си Радостина. С половинката си Васил Михайлов-джуниър станаха родители на дъщеричка Леа. А сега са решили да узаконят връзката си. Щастливият дядо дал благословията на младите и споделил, че ще се стъкне с костюм за сватбата стига да изберат датата.

Бащата на внука му не успя да доживее до сватбата. Но Александър, който бе в тежка битка с онкологично заболяване поне видя внучката си. Която се роди само месец и половина преди коварната болест да го повали.

Вече шест месеца капитан Петко Войвода все още е неутешим за загубата на сина си. Сега споделя мъката си с колегите си от Военния театър като се върна на сцената за новия сезон. В началото той се бе изолирал в дома си и не искаше нито да види, нито да чуе някого. По съвет на приятелите си обаче се върна в театъра и макар да е трудно подвижен може да се похвали с 4 главни роли.

Не са му излишни и хонорарите, които получава. Те му помагат да се оправя със сметките в бита. Като успява да заделя и пари за подаръци на внуците и правнучката. Скоро се очаква да тръгне на турнета из страната с някоя от пиесите, в които участва, предават от Ретро.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 453 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook