Клюки от България 

Неочаквано: Вижте какво се случва между Саня Борисова и Ники Илиев

След драматичната раздяла, отношенията на двамата бивши Саня Борисова и Ники Илиев претърпяха обрат. Актьорите заровиха томахавките, узна HotArena.

Очевидно след злополучния развод отношенията им са се подобрили или поне така изглежда. Доказателство за затоплянето на ледовете между двамата са коментарите, които си разменят в Инстаграм. Блондинката е харесала фотос на бившия си с емотикони във формата на сърчица.

На коментираните от Саня кадри, бившият й съпруг Ники позира до домашния си любимец – лабрадора Анджи.

Интересното в случая е, че той не отвръща на Саня със сърчица, но все пак й отговаря.

За разлика от бившата си, блондинът многократно е коментирал отношенията им след раздялата, заявявайки че двамата са преди всичко приятели.

Според запознати, по време на развода, а и месеци след това, Саня и Ники не са поддържали контакт.

Междувременно бащата на Ники – Бойко Илиев изключи бившата си снаха от пиесите.

Преди време Ники Илиев заяви, че няма приятелка и със Саня са в добри отношения. Актьорът дори изрази надежда, че бившата му съпруга е щастлива.

Любовта между него и блондинката пламна през 2012 година по време на снимките на сериала „Забранена любов“. Окончателната им раздяла е факт от 2018 година и след това Ники се отдаде изцяло на работата си. Негово дело е продукция „Завръщане“, в която Стефан Данаилов изигра последната си роля, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

 

Facebook коментари
(Visited 98 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook