Клюки от България 

Неочаквано! Михаил Билалов остави „Стани богат“!

Водещият на тв играта „Стани богат“ по БНТ Михаил Билалов е новата звезда в хитовата поредица „Скъпи наследници“ по bTV. Той влиза в образа на крупен бизнесмен, освен това е и бивш съпруг на героинята на Койна Русева – Милица, и баща на сина им Станислав, чиято роля е поверена на Петко Венелинов.

Мишо ще се появи с екстравагантна визия – по-небрежна прическа и големи диоптрични очила. Героят му е твърдо решен да разшири бизнеса си, като мястото, където се е насочил да инвестира, е селото, в което се развива целият сюжет на драмеди поредицата Бели Вит.

Жесток двубой заради „Стани богат“ – Михаил Билалов и Ники Кънчев в люта битка Така тв аудиторията първо ще го гледа в сериала на bTV, който е от 18 часа и изпреварва предаването, което той води по БНТ.

„Скъпи наследници“ за пореден път ще свърже във връзка Мишо и Койна. Преди години двамата си партнираха в „Под прикритие“, където актьорът беше в образа на мафиота Джаро, а колежката му – в този на неговата адвокатка.

Отношенията им не бяха единствено професионални, двамата често се отдаваха и на интимни моменти. Дали и в „Скъпи наследници“ ще има подобни сцени обаче, засега не е ясно.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 464 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook