Клюки от България 

Неочаквано: Любовникът на Мегз я натири от….

Бизнесменът Румен Рончев изолира любовта на живота си. Дизайнерката Мегз не е част от най-новото му бизнес начинание, научи Хот арена.

Фирмата на богаташа е спечелил нов проект, по който ще работи. Дружеството спечели поръчката за пречиствателна станция на отпадни води, намираща се в Северозападна България.

Проектът е финансиран от турски холдинг и обхваща общо пет страни на Балканите.

От заданието става ясно, че именно бизнесменът Румен Рончев отговаря за проекта в нашата страна.

Най-интересното в цялата ситуация е, че богаташа, който подари половината от транспортния си бизнес на любимата си Миглена Каканашева-Мегз, сега я е изолирал от новото си начинание. И не я направил свой съдружник.

За справка, транспортният бизнес на Румен Рончев е оценен на осем милиона лева, като половината вече се управлява от напористата Мегз.

Не е ясно какво е накарало Румен Рончев да изолира гаджето си от новото си бизнес начинание, нито какво мисли по въпроса.Мнозина се питат дали зад решението на бизнесмена не стои хитър и пресметлив ход или това е поредния трус в отношенията му с миньончето.

След като бе задържан в ареста, бизнесмена заяви, че не иска да има нищо общо с топ стилистката. Неговата съпруга дори я обвини в кражба.

По-късно стана ясно, че Рончев се развежда със съпругата си и нещата между него и Мегз са поставени на друга плоскост. А сега предстои да видим каква щее тя в бъдеще.

Източник: kliuki.bg

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook