Клюки от България 

Неочакван обрат: Лоренцо на Софи Маринова се появи и призна…

Новината, че синът на Софи Маринова е търсен от полицията, вдигна много шум сред попфолк феновете

Лоренцо изненада всички с неочаквана публикация в Инстаграм. На фона на гръмналия скандал, че полицията го издирва за трафик на мигранти, той изневиделица проговори.

Припомняме, че преди броени дни в медийното пространство излезе информация, че Лоренцо се укрива заради твърденията на 21-годишния арестант Иван С., че е участвал в незаконно превозване на мигранти в страната. Въпросният Иван С. бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро.

Пред разследващите Иван казал, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка на проверявани лица.

От тогава до сега нямаше ни вест, ни кост от Лоренцо, а ромската перла продължаваше упорито да мълчи по случая с наследника ѝ, пише woman.bg.

Сега обаче Лоренцо явно е решил да проговори и да заяви, че всичко е лъжа и измама. „Да ви кажа само понеже ме побъркахте, никой не ме издирва. Всичко това е пълна пунта, не мога да повярвам, че има хора, които вярват“, гласи пост в сторито на неговия Инстаграм профил.

Източник: marica.bg

 

Facebook коментари
(Visited 81 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook