Клюки от България 

Нелина направи шокиращо разкритие за песента си „Бял Мерцедес“

Фолкаджийката Нелина призна в телевизионно интервю, че емблематичният хит „Бял Мерцедес“ я издържа вече повече от 20 години.

Песента била записана набързо като пълнеж в един от албумите на младата тогава изпълнителка. „Трябваше ни още едно парче, за да изравним страна А и страна Б и го записахме. Клипът бе сниман също съвсем бързо-за два дни“, призна изпълнителката пред bTV. И днес песента си остава незаменим хит, който се слуша дори от най-младите, горда е Нелина. Певицата сбъдна голамата си мечта и вече е завършва първа година като студентка.

„Следвам в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград и най-после осъществявам една моя съкровена мечта. От години исках, но не намирах време да запиша висше образование, чрез което да добия още повече широки знания в областта на любимото ми изкуство – музиката. Причината да съм студентка е, че знам, че мога още много и се доверих на изключителни преподаватели. Щастлива съм, че съм в курса на доц. д-р Бинка Добрева“.

Когато е в Благоевград, певицата спи в общежитие и се разбира прекрасно със своито по-млади колеги, които често пускат „Бял Мерцедес“.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 55 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook