Клюки от България 

Нели Петкова разкри за голямо сътресение в личния си живот

Нели Петкова лесно предизвиква внимание, лесно провокира емоции, особено пък, когато самата тя си разголва душата по доста неочакван начин.

Красивата певица представи най-новия си англоезичен проект „Broken“, който тепърва ще изкачва музикални класации. Във видеото Нели е в много различна светлина и разкрива нещо много неочаквано за себе си.

Мелодичната песен е одобрена от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще подкрепят „Broken“ чрез редица активности, включително ще го включат в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.

Парчето е в стил R&B и в него изпълнитеката си сътрудничи с носителя на „Грами“ – музикалния продуцент David „Swagg R’ Celious” Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019-та. Също така, той получи още 5 номинации „Грами “ през 2020 г.

„Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започна с „Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб…“. Тези думи ме докоснаха дълбоко. По това време бях в мрачен емоционален момент от живота ми и песента резонира с мен.

„Така се чувствам в момента“, казах на Swagg, и искам да пея за това. Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си. Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално . Общуването е ключът към щастието!“

„Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи“, споделя Нели, която във видеото към песента е в Ню Йорк, където е проследено и емоционалното състояние на геринята й.

Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. „Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално.“

Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира света в момента. „Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си.“

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 219 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook