Клюки от България 

Неказаната истина за МЕГЗ и Рончев (ПЪЛНИ ПОДРОБНОСТИ)

Каканашева даде ексклузивно интервю на Венета Райкова в “Папараци” навръх католическия Великден. В него модната принцеса през сълзи сподели цялата си любовна история. Тя не само даде съвсем нов обрат на тиражираната медиина версия на огромния скандал, в който се забърка зимата, ами и успя да разплаче цяла България. Дори водещата Венета Райкова беше с насълзени очи.

Рончев и Каканашева са се запознали в далечната 2015 в родния им град Раковски. Рончев е продал на Мегз плат, който е останал от неизпълнен товар. От онзи момент нататък бизнесменът е започнал да праща смс-си на Каканашева като любовното преследване е продължило цели 4 години. Мегз е имала друга връзка по онова време и не е допуснала бизнесмена.

Накрая красавицата сама поискала среща с транспортния бос, защото имала интерес към негов имот, който бил в съседство с шивашкия ѝ цех. МЕГЗ искала да купи имота и да разшири цеха си. Рончев държал да преговаря лично, единствено и само с нея. От онзи момент нататък двамата станали неразделни до влизането на Рончев в ареста.

Според Мегз двамата не са очаквали ситуацията да ескалира до постоянно задържане. Задържането било провокирано от лошо отношение на Рончев към разследващите полицаи. В момента на задържането му законната му съпруга успява да влезе в ареста и да го настрои срещу Каканашева. Като го излъгала, че Мегз е създала схема с бивш мъж в живота ѝ, за да присвои богатството на транспортния бос.

Междувременно тя подкупва адвоката на Рончев, който убеждава Каканашева да не се появи в съда, защото било лошо за разследването и самия Рончев. Когато Рончев не видял Мегз в залата решил, че всичко чуто е вярно.

Под силен афект и манипулация той наговорил всички неща срещу Каканашева. Когато Мегз видяла видеата веднага разбрала , че е била изиграна от бившата съпруга на бизнесмена. Защото дизайнерйата не е официална роднина на Рончев, тя нямала как да го види или чуе и да му разкаже истината.

Така Каканашева решила, че единствената ѝ възможност е да отиде директно в съда и да се разкрещи така, че Рончев да я чуе. Това и станало.

Всички гледахме в новините как Миглена Каканашева се появи в съда с гръм и трясък и започна да крещи на любимия си, че е с него и го обича. Тогава бизнесменът също разбрал, че явно е бил лъган и манипулиран и оттеглил всичките си обвинения срещу Мегз.

Каканашева определи, че това е най-тежкият момент в живота ѝ и че не знае как е оцеляла. Единствено подкрепата на семейството и близките ѝ я е спасила.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 105 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook