Семейство 

Не е за вярване какво е направила Марта Вачкова с живота на Орлин Павлов

Орлин Павлов не е срещнал любимата си Диана по време на почивката си в Дубай. Двамата се запознали пак случайно, както обикновено се случва в любовта, но не в арабското емирство, а в сградата БНТ.

„Диана беше асистент на Марта Вачкова”, сподели наскоро певецът, който на 23 април ще празнува 40-тия си юбилей, пише „Уикенд“. До сериозна връзка се стигнало на доста по-късен етап, тъй като Диана наистина заминала за Дубай.

„Прибра се преди две години за малко”, споделя бившият вокалист на група „Каффе”.

В София с Диана се видели на по кафе, разговаряли за всичко, а след това срещите им зачестили. Скоро след това заживели заедно, за да се убедят, че са един за друг. Дълго време тази любов остана тайна, което не е учудващо, тъй като Орлин Павлов е известен със стремежа си да брани личния си свят от хорското любопитство.

Затова и мнозина бяха изненадани, когато стана ясно за връзката на певеца с красивата Диана. Двамата станаха родители в края на януари.

„Елизабет Павлова, добре дошла на този свят”, обяви Орлин Павлов във фейсбук раждането на дъщеря си.  Певецът, който се изявява и като актьор, днес съчетава грижите за двете си любими момичета с кариерата си. Орлин подготвя концерти в края на лятото и есента, скоро ще започне работа и по нов албум, а междувременно продължава да се снима.

„Предстоят ми два големи кино проекта”, похвали се Орлин, но не сподели подробности. Издаде само, че филмите са на етап подготовка и ще им се посвети през май и юни.

„Ходи на кастинги, 80 % са несполучливи и това е хубаво, защото имаш опит”, признавал е Орлин и е допълвал, че има филми, в които е участвал и без кастинг, но са малко. Признава още, че и той, както всички други, мечтае за големи музикални сцени, за роли в мащабни холивудски продукции, но няма планове да пробва късмета си в Холивуд. Все пак вече е семеен мъж. В България пък всичко се случвало много трудно.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 128 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook