Риалити 

Натали Трифонова проговори за скандала в „Dancing stars“

Натали Трифонова се размина с голямата награда в „Dancing stars“, въпреки старанието си на дансинга, но пък си позволи да направи след това повече от интересен коментар за случилото се на финала в шоуто.

„Два дни само ям и само спя. Нищо друго не правя“, сподели синоптичката на bTV в „Преди обед“. Блондинката и партньорът ѝ Димитър Стефанин се окичиха с бронзовите медали в танцовото шоу, а дали има нещо повече между тях, както вече се питат мнозина, тепърва ще става ясно, пише shiw.blitz.bg.

Най-трудните периоди по време на танцувалното шоу за двойката били 2-ра и 8-ма седмица.

„Този период беше критичен“, призна Натали и добави, че тъй като и двамата с Димитър са силни характери, не е било никак лесно да успеят да се сработят.

„Всеки си държи на своето“, добави блондинката. Приятелството между двамата партньори на сцената обаче, се заражда точно заради тези критични отношения в началото. А на финала с Димитър се случва нещо, което разтърсва най-вече Натали.

Цялото тяло на Димитър не спира да трепери по време на последния танц на двойката. А синоптичката пък се чувствала много спокойна на финала.

https://www.instagram.com/p/C69aRR2IQll/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f09419a6-9b83-4123-b22b-15c143bd6a52

„Най-спокойна бях на финала“, откровена е тя, без обаче да може да обясни защо чувството ѝ е било такова.

Любопитна подробност, която би прозвучала след тези думи доста озадачаващо, бе, че в хода на подготовката за изпълненията в „Dancing stars“, Натали е искала на няколко пъти да се откаже. Даже е молила Димитър да прави по-леки хореографии.

„Ако той беше се съобразил с моето желание, нямаше да стигна до финала“, признава към днешна дата обаче дългокраката блондинка, която добави още: „Аз стигнах до финала само заради него“, добави тя.

Източник: fakti.bg

Facebook коментари
(Visited 19 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook