Горещо 

Наша журналистка хвърли бомба за убийството на мъжа на Гуркова и защо миската е в България, а не в ЮАР

Има ли покер с живота на най-красивите българки? По тази тема говори журналистката Патриция Кирилова, която коментира бруталното убийство на съпруга на Мис България Наталия Гуркова.

Припомня, че Джордже Михалевич бе разстрелян и убит в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург. „Той споделяше, че е имало опит за покушение над него“, хвърли бомба Кирилова в сутрешния блок на България он Еър.

Мрежата е в потрес от бруталното убийство на съпруга на Наталия Гуркова:

„В ЮАР е доста опасно място за живеене. Особено за хора, които не са местни. Наталия не случайно е от толкова дълго време в България. Сигурно и децата тук са по-сигурни“, предположи тя.

„Ако един мъж тръгне по лесния път винаги стига в престъпния свят. При манекенките е същото. Те няма да си намерят някоя трудна работа. Ще искат да се снимат, да е лесно и да излизат нерегламентирано с богати и известни мъже. Там интереси не са свързани с чувства, а с пари и да можеш да кажеш „Виж с кой излизам“, каза още Кирилова по повод как известните и красиви българки масово излизат с богати мъже.

„Бях на 15 години когато разни мъже ме дърпаха на „Витошка“ от същите тия мъже, които са дърпали и сегашните миски. Аз им се изсмях. Една жена се учи в първите си седем години и от майка си дали да бъде проститутка или не. Аз знаех, че не съм родена за това и да разхождам някакви маркови дрешки“, отсече Кирилова.

Изтоник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 98 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook