Горещо 

Наш известен певец приет по спешност в болница с К-19

Певецът Стенли е приет по спешност в болница след положителна проба за коронавирус. Новината съобщи самият той, като отправи своята благодарност за адекватната и бърза реакция на медицинските екипи.

“За мен се грижи д-р Савчева и екип на болницата, на които съм много благодарен и задължен. Страхотни са и не ме оставят на мира! Нека всички, които четат това вземат мерки навреме и се отнасят с нужното внимание към пандемичната ситуация“ , написа в социалните мрежи Станислав Сланев.

Музикантът разказа още, че парамедиците са пристигнали за 40 минути до него и подчерта: „В ден, в който цифрите на повикванията се покачваха лавинообразно. Дисциплинирано направиха всичко необходимо и бях хоспитализиран. Благодаря и на тях. В моя случай виждам пълна адекватност на медици и здравна система в условия на пандемия. Всъщност този пост е за тях“.

„Едва ли вече е изненада и новина позитивния тест за covid -19. От днес и аз съм позитивен. Намирам се в болница МБАЛ ВИТА, където ми оказват съдействие за развиване на бронхо – пневмония. Нека всички, които четат това вземат мерки навреме и се отнасят с нужното внимание към пандемичната ситуация“, категоричен е музикантът.

Станислав Сланев, известен с псевдонима Стенли, е български поп и рок изпълнител, известен със сътрудничеството си с групите Тангра и Спринт, както и със самостоятелната си кариера на певец и композитор.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 54 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook