Клюки от света 

Напълнялата Дрю Баримор: Стоях до гардероба и ревях! (Вижте с каква мъка свалила 10 кила)

Дрю Баримор предизивика истинска сензация с поста си в Инстаграм. Актрисата разкри на феновете с каква мъка свалила 10 килограма и как след това външността й се промени.

Баримор е откровена и казва, че през целия си живот е имала проблеми с излишното си тегло. Но най-жестоката битка с килограмите води през 2014 година когато ражда втората си дъщеря.

Тогава Дрю прави безуспешни опити да свали от тялото си всичко излишно. Но едва миналата година се появява първия резултат. Тя се взела в ръце най-накрая и се записала на тренировки и курс по коригирано хранене.

Тя откровено разказва за трудностите да превърне тялото си в тяло на мечтите. „Това бе период на възходи и падения – истински мъки за моето тяло. Беше труден, но вълнуващ процес. – Родих две деца, а това бе най-важната цел в моя живот. Истинско чудо е, че имам две прекрасни дъщери. Благодарна съм за това, въпреки всички последствия за тялото ми.”

В същото време актрисата признава, че въпреки цялата благодарност за дъщерите си и готовността й да приеме промените на тялото си е имала моменти на кризи и сривове. „Все пак имаше и такива моменти когато стоях до гардероба с дрехите и просто плачех. Ненавиждах да избирам дрехи. Чувствах се отвратително. Костваше ми много усилия и енергия да се върна във форма”, казва актрисата, предават от rbc.ua.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook