Клюки от България 

Нападнаха жестоко потрошената моделка Кристин Илиева: Моли за пари, а ходи накипрена като…

Потребителите в социалните мрежи скочиха срещу модела Кристин Илиева, която пострада при катастрофа с певицата Дивна миналата година, пише „Монитор“. Красавицата все още събира пари за операции на крака и пластични интервенции, след като пострада заради изпълнителката на „Хипноза“.

„По време на лечението ми настъпиха усложнения, което налага прилагането на допълнителни интервенции и медикаменти, чиято цена надхвърля първоначално предвидената сума. За предстоящите операции са необходими 100 000 евро – сума, непосилна за семейството ми.“, призова преди дни последователите си във Фейсбук тя.

Въпреки че Кристин споделя снимки на фактури от лечението си, мнозина обърнаха внимание на скорошните й публикации с маркови дрехи и обувки. „Семейството ми разпродаде имоти, за да се лекувам“, заяви моделката.

„Колко струва чантата ти на „Гучи“ от една от последните колекции на модната марка? До колкото мога да си позволя да ползвам интернет ( тъй като нямам финансова възможност да си позволя марката) в сайта им пише цена от сорта на 2000 евро. Имаш страхотен суитчер на „Валентино“. Той пък е от последната колекция и по мой наблюдения струва 1500 лева. Непосилно за българския стандарт. Защо вместо да даваш по 2000 евро за чанта и 1500 лева за суитчер не ги вложиш в лечението си, а искаш допълнително от хората?  Не мислиш ли, че е меко казано нагло да искаш от бедния български народ, който трудно преживява, за да си купуваш дрехи за хиляди евра, спекулирайки с инцидента?“, гласи част от коментара на наблюдателен потребител.

Други също се включиха с подобни питания.

„Вярно е, че имам, пак отбелязвам, няколко неща – подарени, а не купени с вашите пари! От кариерата си като модел съм спестявала и съм си купувала неща, които мога да си позволя. Смятам, че за да изглеждаш добре облечен, не е нужно да си в марки от горе до долу, а това доста хора го мислят, ето че и ти го казваш. В предишен мой коментар съм споделила как всъщност става използването на дарителската сметка. Банката не може да отпусне пари за лечение ако няма представен документ за съответна сума и причина.“, отговори в своя защита Кристин.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 204 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook