Клюки от света 

Най-хубавата новина сполетя Лепа Брена! Легендата на върха на щастието!

Лепа Брена стана баба. Днес снахата и синът на сръбската певица я дариха с внуче. Това е първото дете на Александра Прийович и Филип Живойнович и първо внуче за Лепа Брена. Снахата на сръбската певица е родила с цезарово сечение. Александра е дала живот на момченце. Малчуганът се казва Александър и тежи 2800 грама.

Според сръбските медии снахата на Лепа Брена и бебето се чувстват добре. Въпреки че първоначално Александра искаше да роди в Америка, това се е случило в частна болница в Белград. Така Александра ще може да се възползва от помощта на майка си и на Лепа Брена, както и на цялото семейство, защото това е първото бебе в семейството.

Радостта в семейството на Брена е огромна. Преди време певицата сподели, че това е най-хубавото нещо, което очакват да им се случи тази година.

„Ние ще подкрепяме родителите, това ще бъде първото ни внуче. Сега цялата любов ще бъде съсредоточена върху бебето на Александра и Филип“, каза певицата. Тогава тя сподели още, че винаги ще бъде на разположение на сина си и снаха си, защото живее близо до тях.

Преди Александра да роди сръбските медии разпространиха новината, че след появата на бебето на бял свят, при нея и Филип ще се нанесе майка й, за да помага в грижите за малчугана.

Младото семейство няма да има никакви проблеми при отглеждането на малкия Александър, тъй като ще може да разчита на помощта на двете баби и на останалите членове на семейството.

Според сръбските медии Филип не бил много доволен, че майката на Александра ще живее при тях, но помощта й определено ще бъде безценна за младото семейство.
Снахата и синът на Лепа Брена станаха родители сн. Инстаграм

Засега нито щастливата майка, нито Лепа Брена са обявили новината в социалните мрежи. Очакваме скоро и това да стане. Факт е, че Александра обича да контактува с почитателите си в мрежата.

Тя често споделя с тях хубавите моменти, които й се случват. Александра лично разкри пола на бебето в профила си в Инстаграм преди време като качи видео, на което се виждаше, че с Филип очакват момченце.

Facebook коментари
(Visited 879 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook