Клюки от България 

Наглата плеймейтка Нора разкри за неизлъчвани кадри от „Черешката на тортата“ и стигна дъното: Набих Кулагин в дома му!

Последната седмица предаването „Черешката на тортата“ буквално стигна дъното с гостите си. Скандалната плеймейтка Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин шокират вече четири дни подред с непристойно и гнусно поведение. Двамата не спират да влизат в преки хамалски конфликти.

Сряда и четвъртък бяха дните, в които участниците гостуваха именно на Недкова и Кулагин. Двамата се опитаха да демонстрират висока класа и луксозен живот, но единственото, което постигнаха бе погнуса от страна на зрителите и навличането на гнева им.

Простоватото им поведение на моменти толкова вбесяваше останалите гости, че им се наложи на няколко пъти да им направят по-остри забележки. Люси дори не сдържа нервите си и вчера помоли „индивида“ Кулагин да излезе да пуши цигара по време на изненадата на Недкова. Плеймейтката пък най-демонстративно го лиши от основно ястие.

Първата вечер звездите гостуваха на Алфредо Торес. Блондинката и гримьорът прекалиха с алкохола и започнаха да се замерят с храна и да се заливат с вино. Оказа се, че това не е бил пиковият момент в предаването и той е останал скрит от очите на зрителите.

Недкова пусна скандално разкритие за вечерята във Валентин. Тя е набила гримьора в собствения му дом, след като е барикадирал там нея и останалите гости. Ето какво сподели самата Нора в социалните мрежи:

„Сега аз искам да изкажа моето възмущение! Жалко е как едно предаване манипулира зрителя. Жалко е, че в България хората си вадят изводи от монтирани 40 мин.откаcи! Много неща, които се случиха и казаха, както в моята,така и в други вечери, не са показани.Провокациите, скандалите и невъздържаното поведение на един от участниците, а акцентът е поставен върху отделни, умишлено орязани моменти, които ме представят в светлина, далеч неотговаряща на същността ми. Защото само аз и екипа знаем какво се случи вдействителност.Знам как бяхме барикадирани в дома му след неговата вечер,до ранните часове. Как този човек унижаваше мен ,Люси,Алфредо и целият екип на шоуто със епитети.Как за моята вечер никой не беше спал и как станахме жертви на един психопат.Радвам се ,че на края на вечерта ми ,аз взех най-правилното и инстинктивно решение, да стигна до саморазправа!ЗАЩОТО С ТАКИВА ХОРА СТAВА,САМО С БОЙ!!!! МАЛКО ТИ Е КУЛАГИН!!!“

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 3 110 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook