Клюки от България 

На 70 като на 25! Джейн Сиймор изумява с топ тяло (Снимки)

Актрисата Джейн Сиймор изумява с топ тяло. Красивата звезда наскоро сподели снимки, на които ясно се вижда, че е в перфектна форма. Звездата е категорична, че никога не си е правила пластични операции и сериозно обмисля варианта да се снима в нов филм.

„На 70 като на 25. Още изглеждам перфектно и мога да изиграя себе си отпреди почти половин век“, казва актрисата.

Джейн наистина изглежда забележително и наскоро дори е имала възможност да изиграе себе си като по-млада. Докато снима с Джоан Колинс минисериала „Блясък и тъмнина“ за Елеонор Аквитанска, получава невероятно предложение от продуцентите.

„Те ми казаха, че мога да изиграя героинята си на 25 години. Но после размислиха и намериха друга актриса, която да играе героинята като по-млада. Малко се обидих. Това е нещо, което наистина не разбирам. Не е нужно да ми вярвате, за да видите, че дори не е нужно да правя корекции на лицето си, за да изглеждам добре. Аз просто изглеждам добре. Джоан Колинс вече е на 87 години, а спокойно може да играе 40-годишна жена“, казва още Сиймор, пред The Times.

Актрисата разкрива, че благодарение на „твърда самодисциплина“ и това, че яде само по веднъж на ден, продължава да тежи колкото и когато е била на 17 години.

След това звездата разкри и тайните на младежкия си външен вид, обяснявайки, че яде само по едно хранене на ден, което включва „зеленчуци, нетлъста риба, малко парче пиле и много тънко парче нетлъста пържола. А също така задължително закусва сурови моркови или целина.

Джейн си партнира с Джоан Колинс за новата поредица свързана със Свети Франциск от Асизи, Ричард Лъвското сърце и други средновековни личности. Джейн, която има четири брака зад гърба си, често споделя, че откакто се е развела за четвърти път, се чувства наистина подмладена. И се наслаждава на времето за себе си, децата си и внуците си.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 125 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook