Клюки от България 

Муки показа коя СНИМКА ще краси надгробната плоча на Стоянка Мутафова!

След броени дни ще отбележим една година от смъртта на великата ни актриса Стоянка Мутафова. На 6 декември 2019 г. тя приключи земния си път, а нейната дъщеря Мария Грубешлиева е поръчала вече надробната плоча за последния дом на обичаната си майка.

Писателката показа коя снимка е избрала за надгробния паметник на Стоянка и Нейчо Попов. Тяхна обща снимка, защото любовта им бе безграничка и със сигурност е будила завист.

„Избрах тази снимка за надгробния паметник на майка ми и чичо Нейчо! Това бе корица на първата ми книга „Клоун на Бога изпратен на Земята“, посветена на Нейчо Попов. Не съм се замисляла, че един ден точно нея ще избера да краси последния им дом … Дано са заедно, там горе, непрежалимите ми родители“, написа Муки, кото все още не може да се отърси от загубата на Мутафова.

Наскоро от екипа на великата актриса разбрахме, че Нейчо Попов е обявен за почетен гражданин на Бургас. Много велики артисти, журналисти, изпълнители и приятели се подписали, за да може това да стане реално и посмъртно да бъде удостоен с тази чест.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 42 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook