Клюки от света 

Мрежата прегря! Принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот! Тези СНИМКИ го доказват

Мрежата прегря с горещо твърдение. Според повечето хора принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот. Разбира се, няма нищо изненадващо, че принцеса Шарлот е като покойната си баба – в края на краищата тя й е внучка.

И е логично да се предположи, че Шарлот е наследила някои особености на лицето от баба си. Но колкото повече расте дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън, толкова повече приликата й с принцесата на народа става по-очевидна.

В мрежата масово започнаха да се появяват фотоси, доказващи плашещата прилика между Даяна и Шарлот.

„Знам, че мнозина ще спорят и ще кажат, че Шарлът не прилича на Даяна, но доказателството, че има голяма прилика между двете, е очевидна”, категорични са потребителите.

Освен това феновете на кралското семейство дори създадоха профил в Instagram, наречен „Шарлот и Даяна завинаги”, където публикуват снимки на две принцеси.

„Тя има очите на Диана”; „Това е малката Диана!”; „Идентични са!”; „Прераждането на Даяна в Шарлот е факт” – гласят повечето коментари в интернет мрежата.

Не всички обаче са съгласни, че Шарлот е копие на Диана. Някои я виждат като малко олицетворение на майка й Кейт Мидълтън, други казват, че тя прилича на другата й баба – Карол Мидълтън, докато други настояват, че тя пък е одрала кожата на кралица Елизабет II, че даже и на баща й принц Уилям.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 603 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook