Горещо 

Моника Валериева – обрана! Апашите задигнали 400 бона и скъпи часовници

Моделката Моника Валериева е станала жертва на крупен обир. По първоначална информация общата стойност на откраднатите скъпоценности е около 400 хиляди лева, съобщава bTV.

Изчезнали са пари и скъпи часовници. Няма следи от влизане с взлом. Според разследващите, в жилището на Валериева най-вероятно е проникнато с подправен ключ. До късно тази вечер течеше полицейски оглед.

Според последна информация от социалните мрежи плеймейтката е била в болница.

„Благодарим за подкрепата! Моника беше в болница, но вече е добре. Отразеното в БТВ е абсолютната истина но без подробности, които са ужасяващи. Когато тя е готова и нейното семейство, Моника ще даде изявление. Моля Ви за малко спокойствие и положителна енергия за хващането на извършителя. Все още нейното семейство на нейният празник са в шок. Полицията и всички в Сити Клиник бяха на ниво! Вълкана Тонева“, пише в публикацията, адресирана до последователите й в Instagram.

Десетки нейни приятели споделиха в социалните мрежи новината за кражбата и изразиха своята подкрепа към Моник. Припомняме, че в деня на кражбата – 7 август, преди пет години Моника е катастрофирала и вчера е давала курбан.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 51 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook