Клюки от България 

Моника Валериева лъсна полугола на СНИМКА от бала си, под дрехата ѝ се подава…

Моника Валериева е била наистина смайваща абитуриентка. Плеймейтката, която в момента е еталон за красота и стил, преди години е имала доста странна визия, поне на абитуриентския си бал.

Преди време в профила си в социалната мрежи плеймейтката пусна сторита, на които показва и коментира визията си на бала. Тя обаче не укори по никакъв начин стила си на обличане, въпреки че мъничко парче син плат едва-едва покрива само най-милото й, а надолу се спускат дългите й голи бедра. Това не е всичко. Корсетът й също не крие много от нея, а една от паласките й лъсва изпод него.

На кадъра тя позира с приятелка, която също не е кой знае колко облечена, но на фона на Моника си изглежда навлечена до уши!

Естествено все пак Валериева бе и малко самокритична. На видеото се чу как тя пита майка си: „Мамо, как си ме пуснала с тази прическа на бала?”. А след като зададе този въпрос приближи камерата към косата си от преди години.

Факт е, че визията на Моника е меко казано странна и в тотален разрез със стилната и изискана дама, която носи само маркови дрехи и скъпи бижута.

На главата на риалити звездата от „ВИП Брадър” има някакво подобие на кок, чиято форма е меко казано странна и цилидрична.

От кадъра не става ясно дали това е преди или след забавата със съучениците, но ако съдим по визията й, сякаш доста неща е преживяла. От нея лъха радост, но и разврат.

Няма да коментираме повече, сами преценете има ли нещо странно във външния й види споделете в коментарите харесвате ли облеклото на красавицата.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 107 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook