Клюки от България 

„Мис България Вселена“ отива на съд! Мариана Маринова я попиля със скандални СНИМКИ и описания: Девица с крака на римски пехотинец!

След като в национален ефир Николета Тодорова нарече конкурса „Мис Силикон” кастинг за момичета на повикване, тя отива на съд. Припомнямае, че миската се раздели с короната си заради непристойно поведение в интервю пред Карбовски, а сега ще отговаря и за клевета.

Мисис България Мариана Маринова заяви пред аудиторията си в социалните мрежи, че ще съди девойката, след като обидила организирания от нея конкурс:

„Здравей Николета, благодаря ти за информацията относно конкурса, който съм създала и организирам 10 години! Не знаех, че подготвям проститутки, но явно ти знаеш?! Ласкае ме факта, че младо и невинно момиче като теб е запознато и умело цитира името на конкурса ми!

Благодарение на това сега доста хора ще чуят и твоето и първата цел на участието ти в предаването е постигнато. Пиар на гърба на нещо по — известно! Пиар трик за набиране на популярност. Сега аз лично ще ти помогна да станеш още по-известна като те подведа под съдебна отговорност за думите ти, които ще е в твоя полза да можеш да докажеш в съда !

Надявам се благодарение на скромните ми приятели и последователи този пост да те подготви до следобедното включваме от адвоката ми”, написа тя в мрежата.

За момента Маринова не е коментирала за каква сума ще съди Николета, но едва ли ще е малка. Заради изцепките си в ефир, Тодорова се прости и с короната на мис България. Маринова не спря да сипе обиди по Николета, като започна да качва нейни, меко казано, скандални снимки, на които намеква, че не е много достойна като цяло да бъде „мис“.

В един от коментарите Маринова си позволи да оприличи и краката на Николета като „крака на римски пехотинец“.

Запознати коментират, че миската се ядосала, че е в сянката на мис България Свят Вероника Стефанова. Малко преди това заяви, че за да станеш мис Вселена трябва да спиш с някой от световното жури, което вбеси организаторите. В крайна сметка, вместо да изпъкне пред конкурентките си, Николета си навлече неприятности, за които ще отговаря в съда.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 231 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook