Клюки от България 

„Мис България” крие дърто гадже, разликата във възрастта им я притеснява

Бившата адреналинка Радинела Чушева, която се окичи с короната на „Мис България” 2019, крие доста по-възрастно от нея гадже италианец, пише „Уикенд”. Нейната половинка бил на хотелиер на достолепна възраст и можел да й бъде татко. Човекът бил над 60-годишен, твърдят в модните среди.

Макар че бил свободен мъж и нямал семейство, разликата във възрастта им притеснявала миската. Богатият й любовник не пестял средства, когато ставало въпрос за щастието на любимата му. Наскоро двойката се върнала от Малдивите, а в момента отмаряли в тузарския австрийски курорт Тирол. Влюбените са отседнали в един от най-скъпите хотели в района, който е сред любимите на Арнолд Шварценегер.

За да си спести одумванията по свой адрес, Радинела предпочитала да крие, че е обвързана. Именно това била причината 23-годишната хубавица да отговаря доста уклончиво в интервюта на въпроса има ли приятел. Вместо да отговори с „да” или „не”, Чушева се измъква по един и същ начин – че все още не мисли за деца и семейно гнездо и прочее манекенски баналности. Миналото лято тунингованата ексадреналинка се щракна с богат италианец в Монте Карло, но не оповести публично какви са взаимоотношенията им. Според запознати, именно той спонсорирал така коментираните й корекции.
В понеделник вечерта темата за интимната половинка на Радинела бе зачекната за пореден път и в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. Юлиан Златев, който бе един от претендентите за победа в екстремното риалити „Игри на волята” полюбопитства как домакинята на вечерта Радинела е решила да участва в конкурса.

„На „Мис България” се явих по-скоро за забавление и за контакти, защото знаем, че в днешно време контактите са важни. Все пак модната среда като те влече, хубаво е да имаш максимално среди и така нататък. И въобще не очаквах да победя, защото като всички си казвам: „В България трябва да си дъщеря на някой, да си сестра, да си любовница и така нататък. И малко и аз бях така, скептично настроена, както за всяко нещо, но много съм щастлива, че все още има надежда и все още човек с труд и мотивация може да постигне всичко”, заяви Чушева.

Гостите на миската Николина Чакърдъкова, Симона Загорова, Румен Бахов и Юлиян Златев мълчаливо слушаха признанията й. Изпълнителката на „Снощи минах” полюбопитства Радинела има ли си приятел. „В момента съм на малко по-друг етап от живота си. Аз съм малко по-особен човек, такъв… Много обичам свободата си. Не знам защо, от време на време обичам да съм сама. Наистина, само със себе си да прекарвам време. Не е дошъл принца”, опита се да отклони темата Чушева.

Макар че мнозина не одобряват избора й за най-красива българка, хубавицата с огромни хиалуронови устни не вижда нищо нередно в подобренията си. Тя започна да се ремонтира след края на кариерата й като адреналинка в „Господари на ефира”. Нейният външен вид предизвика лавина от негативни коментари не само в социалните мрежи, но и във всички други медии. Факт е, че преди корекциите Радинела имаше безпорна красота и естествен вид.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook