Клюки от България 

Мира Добрева закопа Ваня Костова: Ти не си Лили Иванова!

Журналистиката Мира Добрева нанесе тежък удар на Ваня Костова. През последните дни изпълнителката изпадна в изолация. Тя започна да се държи безумно странно, а всички гледаха да минават покрай нея на пръсти, стараейки се да спазват добрия тон. Мира Добрева обаче се осмели да каже пред всички какво мисли за голямата певица.

„Най-недостойният възрастен участник в шоуто. Антипример за млади и за стари. Ако си скаран с всички, тя те узурпира”, сподели със съквартирантите си Добрева. Тя дори стигна по-далеч и си позволи да обвини Ваня във вещерство.

„През живота си не съм получавала по-голяма обида от тази. Но не се чувствам наранена, защото това е голяма простащина и простотия”, възмути се певицата пред бизнесмена Стефан и настоя телевизионерката да й се извини.

„Нямаш работа с мен, имаш си работа с Бог. Ти ме нарече вещер!”, опита се да изгони неканената гостенка Ваня.

„Ако бяхме в средновековието, заради твоите думи щях да съм изгорена на клада. Ти отсече от сърцето ми едно голямо парче”, продължаваше да нарежда Костова.

„Ти си само Ваня Костова, не Лили Иванова. Внимавай с поведението си!”, предупреди я журналистката. И призова зрителите да не й вярват.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 126 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook