Клюки от България 

Мими Иванова и Развигор се изселват при дъщеря си в Ямайка (Подробности)

Музикантското семейство напуска България, ще живеят при дъщеря си и зет си в Ямайка
Мими Иванова и половинката й Развигор Попов смята да емигрират от България. Певицата и композиторът започнали да си подготвят документите за заминаването си в Ямайка.

Да живеят там те не били провлечени от екзотичната природа. Мъжът на дъщеря им бил родом от там. Преди известно време наследничката им ги изненада като се омъжи за ямаец и то без да каже на родителите си.

Като грижовни мама и татко те й подарили екскурзия до Ямайка като подарък за рождения й ден без да подозират, че това ще промени съдбата й.

Само 3 месеца, след като се върнала от острова щерката заминала пак за там. А няколко дена след това им признала, че е сключила брак. Любовта с Крис, който е тъмнокож я поразила от пръв поглед. Влюбените набързо направили музикантите баба и дядо.

Само преди една година на бял свят се появила внучката на Мими и Развигор. Която кръстили с интересното има Тайа Мей.

Баба Мими се хвали, че първа я поела в ръце защото Ина родила със секцио в България и била на легло в началото. Три месеца с бебето били в България, после заминали за Германия и накрая се установили в Ямайка.

Отначало зетят бил приет със смесени чувства. Но с течение на времето се оказало, че е много грижлив и работлив мъж. Само дето не можел да посети България заради проблеми с документите – не го пускали у нас.

Въпреки това семейството намирало начин да се събере. Виждали се на различни места по света. А в най-скоро време щели всички да се съберат и да заживеят на слънчевия остров. Където младите мислели да отворят хотел, предават от retro.bg.

Facebook коментари
(Visited 4 991 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook